Pelan Tonewow

Dalam team Prepaidwow.com kami sediakan komisen khas untuk team kami. Jadi ahli team kami akan dapat 2 komisen serentak. Dari sistem website kami dan juga dari Tonewow sendiri.

1) KOMISEN PREPAIDWOW.COM

Di Prepaidwow.com kami menggunakan sistem tajaan tanpa had 20 Level tapi dengan satu LOCK SYSTEM. LOCK SYSTEM maksudnya bila ada ahli baru join Prepaidwow.com ahli tersebut automatik disusun sebaris ke bawah. Setiap ahli hanya dibenarkan buka kaki kedua setelah ada 10 ahli diletakkan di bawahnya. Ini bertujuan supaya ahli-ahli baru boleh dapat bonus Level lebih pantas.

Walaupun ahli baru disusun di bawah siapa pun dalam plan LOCK SYSTEM tapi dia tetap akan daftar Tonewow di bawah penaja asal( direct sponsor)

Apabila anda daftar dan upgrade kepada ahli VIP, RM10 yang anda bayar tu akan digunakan untuk upgrade anda sebagai ahli VIP di dalam network Prepaidwow.com. Sebagai ahli VIP anda layak terima komisen Level hingga 20 Level ke bawah. Potensi income dari komisen 20 Level jika setiap ahli menaja 2 orang saja pun cecah RM400k!! Bayangkan jika setiap ahli menaja 10 atau 20 orang. 

Tapi kami minta maaf kami tak boleh terus cerita kat sini pelan matrik yang digunakan. Anda boleh daftar PERCUMA dulu dengan mengisi borang yang disediakan. Di dalam halaman ahli nanti ada penerangan lebih lanjut tentang komisen khas ini.

Ini baru KOMISEN khas untuk ahli Prepaidwow.com belum kira komisen topup lagi. Anda rasa berbaloi atau tidak keluar modal sekali RM10 jika dapat RM400k?

Mungkin kelihatan mustahil tapi kalau kita ambil 1% kejayaan pun kita boleh dapat RM40k!!.. Ok tak ok? Belum cuba belum tau.

Dengan JAMINAN WANG KEMBALI risiko rugi kami di Prepaidwow.com yang tanggung. Anda tak akan rugi apa-apa.

 

2) KOMISEN SYARIKAT TONE WOW


Jom Tonewow

     Komisyen Lumayan Pengedar

 
 
Para pengedar dibayar komisyen berdasarkan jumlah jualan yang mereka lakukan. Selain itu, pengedar dibayar komisyen di atas penggunaan
tambah nilai (topup) oleh pengedar / pengguna lain yang mereka daftarkan. Di sini ia menggunakan sistem affiliate.
Dengan sistem ini, anda sebagai pengedar berpeluang mendapatkan pendapatan yang amat lumayan.
 
 
Bagaimana Untuk Menjadi Pengedar / Dealer Tone WOW
Jika bermula  LITE  (RM10), ada dua cara untuk naik ke Normal Member (UPGRADE).
 

CARA MULAKAN BISNES TONEWOW


Daftar LITE - simkad RM10 
Komisen topup 3%,4%,5%,8%
3% dari topup tajaan pertama.
4% dari topup tajaan kedua.
5% dari topup tajaan ketiga.
8% dari topup tajaan keempat dan seterusnya

Komisen bulanan capai RM100 auto-upgrade ke Normal Member@BIZ 

NORMAL MEMBER@BIZ
Komisen topup 6%,7%,8%,13%
6% dari topup tajaan pertama
7% dari topup tajaan kedua

8% dari topup tajaan ketiga
13% dari topup tajaan keempat dan seterusnya.

Syarat untuk auto-upgrade ke Service Center:
1.Insentif Shared Subscriber capai RM200 sebulan.
2.Ada 10 tajaan langsung yang aktif lebih 90 hari

SERVICE CENTER
Komisen topup 15% + 1% royalti = 16%

Syarat untuk auto-upgrade ke Premium Service Center
1.Insentif Shared Subscriber capai RM500 sebulan
2.Ada 1 SC tajaan langsung
3.Ada 30 tajaan langsung yang aktif lebih 90 hari

PREMIUM SERVICE CENTER
Komisen topup 15% + 2.5% royalti = 17.5%

Syarat untuk Auto-upgrade ke Branch:
1.Insentif Shared Subscriber capai RM3000
2.Ada 30 tajaan langsung yang aktif lebih 90 hari
3.Ada 1 PSC tajaan langsung
4.Ada 1 SC dari tajaan langsung atau bukan tajaan langsung

BRANCH
Komisen topup 17% + 3.5% royalti = 20.5%

TEMPOH PERCUBAAN BRANCH 180 HARI
1.Ada tajaan langsung 2 Biz/5 Push/15 Lite
2. Komisen bulanan kekal RM3000 atau lebih

PRESTASI BRANCH DALAM 12 BULAN PERTAMA
1.Komisen Shared Subscriber naik ke RM4000 atau lebih
2.Jumlah tajaan langsung - 10 Biz/25 Push/75 Lite

PREMIUM BRANCH
Komisen topup 17% + 5% royalti = 22%

PBR hanya melalui lantikan oleh Tone Group.

================================
Pendaftaran Ahli: 
Lite boleh daftarkan Lite.
Lite boleh daftarkan Normal Member.
Normal Member boleh daftarkan Lite.
Normal Member boleh daftarkan Normal Member.
 
Bonus Fast Track:
Direct register RM30 (jika mereka upgrade dari Lite ke Normal member dengan syarat pengedar tersebut berstatus Normal Member).
 
 
PELUANG MULA BISNES DENGAN MODAL AMAT KECIL
 
Peluang ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia atau apa sahaja kerakyatan anda.Dengan syarat anda tinggal di Malaysia dan mempunyai kad pengenalan (12 tahun ke atas) atau memiliki passport serta mempunyai akaun bank tempatan.
 
Pendaftaran boleh menggunakan website dan juga aplikasi myWOW yang boleh dimuat turun di PLAY STORE / APP STORE ke handphone pengedar atau pengguna Tone WOW itu sendiri.
klik terus website : https://www.tonewow.net/twmain/
 
 
Pelan Pemasaran Tone WOW
1.    Untung Jualan Simkad
2    Pengaktifan LITE 
3.    Naik taraf LITE (Upgrade) 
4.    Komisyen Penajaan (Direct Subscriber)
5.    Komisyen Perkongsian (Shared Subscriber)
6.    Royalti simkad (Overriding Simcard) 
7.    Bonus Tahun Baru 
 
1. Untung Runcit Simkad  
Untung runcit
Pendaftaran untuk NORMAL MEMBER, package tersedia Data Internet 5GB, 100 minit panggilan sama network, 30 minit panggilan semua network. Tempoh sah kredit 30 hari. 
 
2. Pengaktifan LITE
Berkuatkuasa 1 Januari 2020, Insentif Pendaftaran Pek Permulaan LITE akan dibayar sekali gus dan berdasarkan kepada Nilai Tambah Nilai Pertama selepas Pendaftaran, seperti berikut:  Bonus Topup Pertama
 
3. Naik Taraf LITE
LITE naik taraf (UPGRADE) melalui 2 cara
1.  Komisyen mencecah RM100 (auto upgrade)
2.  Bayar RM100 menggunakan wOWlet pada pautan "UPGRADE". 
 
* Pakej topup RM30 tidak diberikan
 
auto upgrade 
 

4. Komisyen Penajaan (Direct Subscriber) Direct Subscriber 

Setelah mencapai 4 orang penajaan, komisyen penajaan pengguna pertama, kedua, ketiga dan keempat berubah mencapai maksima sama seperti tajaan yang keempat.

Anda boleh menaja seberapa ramaipun penguna.

TAJAAN TIADA HAD. 

5. Komisyen (Shared Subscriber)

Shared Subscriber 

* Layak kepada yang telah menaja 4 dan keatas sahaja.
* LITE 7%, NM 13%, SC 15%, PSC 15%, Branch / PBR / BP = 17%

* Setiap pengguna PERCUMA yang anda akan terima melalui sistem REVERSE 2 UP sebagai shared subscriber, setelah pengguna tajaan anda juga telah lengkap membuat empat (4) penajaan, anda akan menerima 2 lagi shared subscriber yang baru (bulatan biru).

* Hanya 2 orang sahaja tajaan anda daripada 4 orang yang pertama dipilih oleh sistem REVERSE 2 UP  ini secara rawak untuk dikongsikan sebagai shared subscriber kepada penaja (upline) anda (bulatan kuning).

6. Royalti Simkad (Overriding Sim Card) Royalti Simkad

Ini adalah komisyen utama dalam Tone WOW (TONE PLUS) yang menjadikan pendapatan mencecah Ratusan Ribuan dalam sebulan.
Setiap simkad yang anda beli, nombor siri akan dipindahkan (allocate) kepada akaun anda untuk melayakkan % (percent) di atas mengikut pangkat (rangking) masing-masing.

Simkad tersebut boleh diedarkan pada siapa-siapa pun. Anda tetap menikmati % (percent) tersebut setiap kali simkad tersebut di tambah nilai (topup).

7. Bonus Tahun Baru
Bonus Tahunan
1)Berkuat kuasa dari: 1hb Januari 2020
2) Kriteria Kelayakan untuk Bonus Tahun Baru akan berdasarkan kepada Bilangan Ahli Tajaan Langsung yang melanggan Langganan TDS 50 dan ke atas selama tiga (3) bulan berterusan, adalah layak untuk Bonus Tahun Baru.
Tajaan LITE juga layak untuk terima Bonus Tahun Baru ini.

 

Ok sekarang kita tengok pula anggaran pendapatan jika setiap ahli dalam kumpulan cuma menaja 10 orang saja. Contoh pengiraan ni cuma berdasarkan 1 bonus saja iaitu bonus topup. 

Duplikasi 10

RM900,000 pendapatan anda dalam masa 6 tahun!! Berbaloi atau tidak? Mungkin nampak macam mustahil tapi siapa tahu itu rezeki anda. Tapi seperti perpatah perjalanan 1000 langkah bermula dengan langkah pertama. Begitu juga jika anda ingin dapat pendapatan seperti tadi tiada jalan lain, anda juga mestilah mulakan langkah pertama dengan daftar sebagai ahli/agen Tonewow sekarang juga.

Daftar SEGERA hari ini.. dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI