Web ini dibawa oleh : BRANCH MAHADIR, Username : promoteronline

 rahsia 6 angka tonewow

peluang

Nak tau ke rahsia jana income dengan modal serendah RM10?

Modal RM10 Dengan Potensi Income Bulanan RM 4,020 atau lebih lagi?
(tiap-tiap bulan auto masuk akaun anda)

Kami mencari yang serius sahaja!! Yang mahu dapat setiap bulan pendapatan pasif RM4,020 atau RM10,000 secara online 100% guna website sahaja.

Anda tak perlu nak jawab whatsapp atau call dari pembeli.

Tak perlu jumpa jumpa orang.

Kita buat 100% secara online guna website. 

Anda nak buat bisnes ni sambil baring-baring kat rumah tengok TV pun tak ada masalah 

Sebelum kita teruskan jom tengok video kat bawah dulu. Dalam video anda diterangkan secara ringkas bagaimana bisnes simkad Tonewow ni dijalankan

Jadilah pengguna bijak, Sambil guna simkad TONE WOW sambil promote ajak rakan-rakan guna dan anda akan dibayar setiap bulan

cara mudah 

 

Kenapa Tonewow?

Sedangkan di luar sana ada beribu lagi peluang niaga part-time?

Ok jom kita sama-sama tengok kenapa..

Pertama:

dealer Tonewow RM10

Modal nak mula cuma RM10, Ya hanya RM10 untuk daftar Tonewow. Bukan RM100 atau RM1000. Dengan modal serendah RM10 mustahil anda tak mampu kan?

 

Kedua:

pasif income

Pasif Income - Kita cuma jual sekali pada pengguna. Selepas tu setiap kali dia topup,tak kira di mana pun dia beli topup tu kita tetap dibayar komisen oleh syarikat Tonewow.

Kerja sekali tapi dibayar berkali-kali walaupun kita dah tak menjual lagi. Ini yang dipanggil Pasif Income

 

Ketiga:

Banyak kelebihan. Bila kita jadi pengguna simkad Tonewow kita dapat macam-macam kelebihan berbanding jika guna simkad lain.

10 kelebihan Tonewow

 

 

Keempat:

Plan Data Yang Menarik. Boleh bandingkan sendiri plan-plan yang ada di Tonewow

plan data Tonewow

 

Kelima:

Bantuan Khairat Kematian. Bila berlaku kematian pewaris kepada ahli Tonewow yang memenuhi syarat akan dapat bantuan khairat sehingga RM2000

khairat

 

Keenam:

Dapat peluang mengerjakan Umrah PERCUMA untuk ahli Tonewow yang layak

umrah percuma 

 

Ketujuh:

Melancong secara PERCUMA untuk ahli yang layak

melancung 1

melancung 2

 

Kelapan:

Cabutan Bertuah mingguan,bulanan dan tahunan. Yang sebelum ni dah ada yg menang wang tunai, motosikal, kereta dan yang terbesar wang tunai RM1 juta!!

kempen 1

sejuta

 

Kesembilan:

WOWcher - setiap kali topup ahli akan dapat wowcher atau point yang boleh ditebus dengan barang di mana-mana kedai yang ada pamer MCash

wowcher

DAN..DAN...BANYAK LAGI !! TUNGGUUUU.....

 

 Potensi bisnes ToneWOW ni juga amat besar. Ada 40 juta pengguna telefon di negara ni dan mereka berbelanja berbilion ringgit setiap bulan untuk beli topup dan bayar bil

untung telco

2.6bil

Kenapa kita tak ambil peluang yang memang ada di tangan kita setiap masa. Hanya perlu tukar simkad biasa kepada simkad Tone WOW dan anda boleh mula menjana pendapatan tanpa had setiap bulan terus ke akaun bank